Ramazan yaklaşırken ucuz gıdaya dikkat

Ramazan yaklaşırken ucuz gıdaya dikkat

EKONOMİ Haberleri

Ramazan ayına sayılı günler kala çarşı pazar da hareketlendi. Her zamankinden daha fazla gıda alışverişi yapılan bu dönemde "merdivenaltı ürün" uyarısı geldi.

TESK Başkanı Bendevi Palandöken; vatandaşın, alışveriş için ucuz ve kalitesiz merdiven altı ürünlere karşı dikkatli olması gerektiğini söyledi. Palandöken, “Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala vatandaşlarımız alışveriş listelerini hazırlamaya başladı. Pandemi sebebiyle bütün iftarlarımızı evlerimizde açacağız. Dolayısıyla evde tüketim her zamankinden fazla olacak. Esnafımız da ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Bakliyattan salçaya, una, tatlıdan yufkaya, çaydan makarnaya her türlü ihtiyaç listesinde öncelikle fiyat kriteri başı çekiyor. Fakat ucuz olsun diye de merdiven altı alışveriş yapılmamalı. Kaliteli ve lezzetli ürünler için esnafımız tercih edilmeli” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...