Papyona taksit var alyansa neden yok?

Papyona taksit var alyansa neden yok?

Ekonomi Haberleri

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, taksit yasağında esnafa çifte standart uygulandığına dikkat çekti.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) kredi kartına taksit yasağı getirmesiyle mağdur olan perakendeci kuyum esnafının kalmış olduğu haksız durum karşısında sessizlik olduğunu ifade eden Özgenç, "Düğün mevsimine giriyoruz. Papyon bile kredi kartına taksitle satılırken, evliliği sembolize eden alyans neden satılamaz? Oysa her ikisi de eşyadır. Birisi kıyafet, diğeri takı eşyasıdır. Kredi kartı taksiti birinde serbest iken diğerinde yasak olmaz, olmamalı" dedi. Özgenç, sektörün konuya sessiz kalmasını da, "Kredi kartı taksit yasağı konusunda dış pazarlara açılarak ihracat yapan marka olmuş kuyum firmalarını bir yerde anlarız da nbsp;iç piyasaya mal satan ve imalatçılardan aldıkları ürünleri dükkanlarında satışa sunan perakende esnafının kredi kartına taksit yapamama hususunda en çok etkilenmesine rağmen sessiz kalması nbsp;düşündürücüdür" diye eleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...