Motorine zam var mı? 16 Kasım benzin, motorin zam geldi mi, ne kadar? Güncel akaryakıt fiyatları nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Motorine zam var mı? 16 Kasım benzin, motorin zam geldi mi, ne kadar? Güncel akaryakıt fiyatları nedir?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Araç sahiplerinin sürekli takip ettiği akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler araştırılıyor. Motorine iki gün önce yapılan indirim ardından güncel motorin fiyatı merak edildi. Peki, Motorine zam var mı? 16 Kasım benzin, motorin zam geldi mi, ne kadar? Güncel akaryakıt fiyatları nedir?

Motorine zam var mı? Akaryakıt fiyatlarında yaşanan değişim hız kesmeden devam ederken otomobil sahiplerinin gündeminde motorin zammı yer aldı. Son zamanlarda sıklıkla değişen akaryakıt fiyatlarının ardından Motorine zam var mı? 16 Kasım benzin, motorin zam geldi mi, ne kadar? Güncel akaryakıt fiyatları nedir? soruları araştırıldı.

MOTORİN ZAM VAR MI 16 KASIM?

14 Kasım Salı günü motorine yapılan indirimden sonra şimdi ise motorine zam geldi. 1 lira 64 kuruş yapılan indirimden sonra gelen zam ile yapılan indirimin etkisi kalmadı. 16 Kasım Perşembe saat 00:01'den itibaren geçerli olarak şekilde yapılan zam oranı 1 lira 14 kuruş oldu. 

BENZİN İNDİRİM VAR MI?

Benzin için Ekim ayında 0.66 kuruş indirim yapılmıştı. Benzin için herhangi bir zam veya indirim beklentisi şu an için bulunmuyor. 

15 KASIM İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKAYAKIT FİYATLARI 2023!

İstanbul benzin fiyatı: 34,42 TL
İstanbul motorin fiyatı: 37,61 TL
İstanbul LPG fiyatı (Otogaz): 17,94 TL

15 KASIM ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI 2023!

İstanbul benzin fiyatı: 34,37 TL
İstanbul motorin fiyatı: 37,55 TL
İstanbul LPG fiyatı (Otogaz): 18,39TL

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...