'Mahkeme Buluşmaları'yla iş dünyasına yeni pencere açacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
'Mahkeme Buluşmaları'yla iş dünyasına yeni pencere açacak

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye’de İş Dünyası dergisi, “Mahkeme Sohbetleri” adını verdiği buluşma serileri ile her ay iş dünyasını yakından ilgilendiren konulara ışık tutmaya hazırlanıyor.

YAZAR: ZELİHA MANGIRCIOĞLU - Destek Patent iş birliği ile gerçekleşecek Mahkeme Sohbetleri’nin ilkine; Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su A. Faruk Yamankaradeniz, Arnica Yönetim Kurulu Başkanı Senur Akın Biçer, Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem ve Tibet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Yıldız’ın aralarında bulunduğu isimler katılacak.

“Dijitalleşmede Markalaşma ve Patent Yönetimi” başlığıyla start verilecek buluşmada katılımcı isimler markalaşma yolundaki deneyimlerini aktarırken söz konusu toplantının detayları Türkiye’de İş Dünyası dergisinin temmuz sayısında okurlara aktarılacak. Türkiye’de İş Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak, derginin ikinci yılına yaklaştığı şu günlerde yeni çalışmalarla okurlarının karşısına çıkmaya hazırlandığını belirterek “İş dünyasına yeni bir pencere açacağını düşündüğümüz ‘Mahkeme Sohbetleri’ bu çalışmalarımızdan biri olacak. İlkini Destek Patent iş birliği ile başlattığımız bu buluşmalarımızı her ay farklı konu ve konuklarla devam ettireceğiz. 14 Haziran akşamı Galata’da yer alan tarihî bir mekânda startını vereceğimiz bu önemli buluşmada iş dünyasının önemli isimlerini ‘Dijitalleşmede Markalaşma ve Patent Yönetimi’ başlığı etrafında bir araya getirerek, markalaşma yolundaki deneyimlerini dinleyeceğiz” dedi.

Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz ise “Markalaşma adına ülkemizin önünde çok uzun bir yol var. Türkiye’nin Orta Doğu ve Avrupa’nın erişim kapısı olması, ülkemizin markalaşma serüvenine büyük katkı sunuyor. Ülkemizin dünya ticaretinde yüksek pay elde edebilmesi ve küresel rekabette başarılı olabilmesi için daha fazla marka oluşturması şart” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...