KİPTAŞ’ın dev projesi Vaditepe Bahçeşehir

Düzenleyen:
KİPTAŞ’ın dev projesi Vaditepe Bahçeşehir

Ekonomi Haberleri

İstanbul’un prestijli bölgesi Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Vaditepe’de satışlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören projede teslime hazır son daireler için 0,65 faiz oranıyla 120 ay, 48 ay vade farksız ödeme ve yüzde 20 peşinat gibi cazip fırsatlar konut alıcılarına sunuluyor.

Bahçeşehir’in kalbinde konumlanan ve KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Vaditepe projesinde avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor. Yatırımcının gözdesi hâline gelen 4 bin konutluk dev projede oturuma hazır son daireler konut alıcılarına sunuluyor. Sosyal donatıları, geniş peyzaj alanları, proje çevresindeki kamu alanları ve kolay ulaşım imkânlarıyla çocuklu ailelerin öncelikli tercihi arasında konumlanan Vaditepe Bahçeşehir’in son dairelerini yerinde görerek satın alma imkânı sunuluyor. İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Bahçeşehir’in merkezinde konumlandırılan Vaditepe Bahçeşehir, yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak öne çıkıyor. Teslime hazır son daire satışlarının devam ettiği projede, 48 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunuluyor. Ayrıca projeden daire sahibi olmak isteyenler 0,65 faiz oranıyla yüzde 20 peşinat, 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla konut kredisi kullanabiliyor.
KİPTAŞ’ın dev projesi Vaditepe Bahçeşehir
MAHALLE KONSEPTİ YAŞATILIYOR


Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu proje, bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanıyor Klasik mahalle yaşantısı konseptini modern şehir hayatına taşıyan sokakların yer aldığı Vaditepe projesi,  az katlı ve yüksek katlı bloklardan oluşuyor. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Vaditepe Bahçeşehir’de, 2+1’den 5+2’ye kadar konut seçenekleri yer alıyor. Proje, Bahçeşehir’in kalbinde, TEM Otoyolu’nun hemen yanında yükselirken hizmete giren; Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Çevre Yolu ve bağlantı yollarının yanı sıra Marmaray, Metro hattı, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Vaditepe Bahçeşehir’i şehrin en gözde projesi hâline getiriyor. Ayrıca güzergâhı netleşen Kanal İstanbul projesine de komşu bir noktada konumlanan Vaditepe, bölgenin en dikkat çeken projeleri arasında yerini alıyor.

TABİATIN İÇİNDE BİR HAYAT SUNUYOR
Estetik tasarımı ile öne çıkan Vaditepe Bahçeşehir, konumu ile eşsiz bir proje olarak dikkat çekiyor. Vaditepe Bahçeşehir; kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları ve geniş yeşil alanların yer aldığı zengin sosyal donatı alanlarıyla şehrin merkezinde tabiat ile iç içe bir hayat sunuyor.
Aile öncelikli modern hayatı yatırımcılara sunan KİPTAŞ, Vaditepe projesini 284 dönüm arsa üzerinde hayata geçirirken,  geniş peyzaj alanları ve Bahçeşehir Göleti projeye ayrı bir değer katıyor. Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alan Vaditepe Bahçeşehir, lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

KİPTAŞ’ın dev projesi Vaditepe Bahçeşehir

469.000 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Avrupa Konutları konforu Atakent 4’te

Artaş İnşaat; konutta kalite ve güvenin markası Avrupa Konutları’nı dördüncü kez Atakent’e taşırken konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Atakent’te inşa ettiği 4 bin 768 konutla bölgeye büyük değer katan ve yatırımcısına yüksek karlılık sağlayan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 4’ü bölgenin merkezinde, 23 bin 300 metrekarelik bir alan üzerinde inşa ediyor. Bugüne dek hayata geçirdiği tüm projelerde “Tatil Köyü Konforunda Konut” konseptini benimseyen Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Atakent 4 projesini de aynı yaklaşımla geliştirdi. 1+1’den 4+1’e kadar farklı tiplerde balkonlu ve teraslı daire seçeneklerinin sunulduğu projede peyzaja ve sosyal yaşam alanlarına geniş yer veriliyor. Kapalı yüzme havuzları, fitness ve spa merkezi, sauna, hamam, çok amaçlı spor alanları, tenis kortu, koşu parkuru, süs havuzları ile parklar yer alan projenin ticari ünitelerinde ise site sakinleri tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği dükkânlar yer alacak. 485 konuttan oluşan Avrupa Konutları Atakent 4 ile Avrupa Konutları markalı 14. projesini hayata geçiren Artaş İnşaat, 220 milyon TL’lik bir yatırıma imzasını atıyor.

Avrupa Konutları markalı projeleriyle konutta kalite ve güvenin markası olarak konumlanan Artaş İnşaat, Atakent’teki dördüncü projesinin satışları devam ediyor. 469.000 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcının yoğun ilgi göstediği  projede  daireler hızla sahiplerini buluyor. Estetik mimarisiyle de bölgenin çehresine değer kazandıran Avrupa Konutları Atakent 4’ün mimarisinde SPDO Mimarlık – Sabri Paşayiğit’in imzası bulunuyor.
İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise 2017’nin aralık ayında yapılacak.

KİPTAŞ’ın dev projesi Vaditepe Bahçeşehir

4 ŞERİTLİ KUZEY VE GÜNEY YANYOLLAR TEK YÖN OLARAK BUGÜN HİZMETE GİRİYOR.

Tema İstanbul Köprüsü ve yan yollar açılıyor
KİPTAŞ’ın dev projesi Vaditepe Bahçeşehir

Tema İstanbul’un yatırımcıları  TEM trafiğine çözüm oluyor.  Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları bugün açılıyor.
Türkiye’nin ilk ve tek Master plana sahip projesi Tema İstanbul, bölgeye kazandırdığı  değerin yanında trafik problemine de çözüm sağlıyor.  Projenin yatırımcılarının girişimiyle bölgedeki  trafiğe kalıcı çözüm üretmek amacıyla geliştirilen 4 şeritli kuzey ve güney yanyollar tek yön olarak bugün hizmet vermeye başlayacak. Yetkililer, bu yolu kullanan İstanbulluların alışkanlığının tersine bir durum söz konusu olmaması için yeni uygulamaya dikkat çekti.

AYÇENK; “BÖLGE HALKINA HİZMET ETMEKTEN MUTLUYUZ”
Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, bölgedeki trafik ihtiyacını karşılamak adına örnek bir proje geliştirdiklerini belirterek; “100 milyon liraya mal olan yeni yatırımımızı hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. Başakşehir ve Küçükçekmece'yi 105 metrelik Tema İstanbul  köprüsüyle birbirine bağladık. Bu yatırımımızla bölgede trafik ortadan kalkacak. Yan yollar, TEM'den daha geniş planlandı. Güney yan yol 4 şerit Ankara istikametine, Kuzey yan yol 4 şerit Edirne istikametine akacak şekilde tasarlandı. Bölgeye ve bölge halkına hizmet etmekten mutluyuz” diye konuştu. Son yıllarda planlanan ve yapımına başlanan Kabataş – Bahçeşehir Metro hattı, Halkalı Marmaray son durağı, 3. Havalimanı hızlı tren hattı ve Halkalı – Kapıkule hızlı tren hattı ile Avrupa yakasında yeni bir merkez özelliği kazanan Atakent bölgesi; TEM Otoyolu genişliğindeki yan yolların hizmete girmesi ve Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş projesiyle ulaşım açısından son derece avantajlı bir konuma geliyor.

KİPTAŞ’ın dev projesi Vaditepe Bahçeşehir
İstanbul’un ilk ve tek sahil kasabası

Denizİstanbul’da büyük fırsat

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Beylikdüzü Yakuplu sahilde yeşil ile mavinin buluştuğu bir ortamda hayata geçen Denizİstanbul sahil kasabası, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere dikkate değer bir fırsat sunuyor. 4 bin 619 adet konut ve 330 adet villadan oluşan, 135 bin metrekare akarsu yüzeyi ve kişi başına ortalama 15 metrekare yeşil alanı ile ferah bir yaşam vadeden Denizİstanbul, 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. Yatırım avantajının yanında ödeme kolaylıkları da  sunan Keleşoğlu Holding, Yakuplu sahilde inşa ettiği Mercan Konaklarında, %10 peşinat ile 120 ay için %0,70 veya 60 ay için %0,42 faiz oranları ile yerli ve yabancı birçok yatırımcının da yoğun talebi ile karşılaşıyor. Kalyon Evlerini teslim aldığı andan itibaren 20 ay gibi kısa bir sürede projeyi güncel inşaat trendlerine uygun bir şekilde yeniden dizayn ederek hak sahiplerine teslim etmeye başlayan Keleşoğlu Holding, Kasım 2017’de ise Denizİstanbul Mercan Konakları birinci etabın teslimi için hazırlıklarını sürdürüyor.

KİPTAŞ’ın dev projesi Vaditepe Bahçeşehir
İKİ DESIGN GROUP

Avrupa’dan dokuz ödül daha…

Saygın mimarlık ödüllerinden olan ve 25 yıldır düzenlenen International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu. Ödül törenine katılan İki Design Group yönetici ortağı Y. Mim. Murat Kader, Londra’da gerçekleşen galadan altı farklı konsept ve ölçekteki projesiyle, toplam dokuz yeni ödüle layık görüldü.

“Çizgimizi Anadolu’ya da başarıyla taşıdık”
Y. Mim. Murat Kader kazanılan bu başarı ile ilgili “Bu sene yarışmaya katılırken yeni bir heyecan yaşadık, planlama ölçeğinden iç mimari tasarım ölçeğine kadar tüm projelerimiz ödüllendirildi, bu yıl yatırımcı ayağı da dâhil toplam üç ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul’un başarısı mutluluğumuzu arttırdı. Ayrıca Cendere’deki yeni projemiz Vadipark Seyrantepe Ofis’in başarısı vadinin tasarim kimligine katkımızı vurguladı” dedi.

KİPTAŞ’ın dev projesi Vaditepe Bahçeşehir
MANİSA TURGUTLU PROJESİNDE ERKEN TESLİM SEVİNCİ

HUZURLU İNŞAAT

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde konut üreten Huzurlu İnşaat’ın Manisa Turgutlu’da tamamladığı 64 dairelik ‘’İhlas Evleri 2. Etap’ anahtarları düzenlenen  törenle sahiplerine teslim edildi.
Anahtar teslim törenine Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Pazarlama Koordinatörü Ahmet Birpınar, İzmir Temsilcisi Naci Koç, Manisa Temsilcisi Muammer Akman, daire sahipleri ve  bölge halkı katıldı. Daire alanlara hayırlı olması temennisinde bulunanTurgutlu Belediye Başkan İskender Tunç, Huzurlu İnşaat ailesine Turgutlu’ya kazandırdıkları tesisler için teşekkür ederek yatırımlarının devamı temennisinde bulundu.

BIYIKLI: “1.802 DAİRENİN ANAHTAR TESLİMİ GERÇEKLEŞTİ”
Huzurlu İnşaat’ın erken teslim ve güven ile anıldığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı “Bugüne kadar Türkiye genelinde 31 tesis, 1.802 dairenin anahtar teslimini gerçekleştirdik. Ayrıca 1.100 dairelik devam eden projelerimiz tüm hızıyla sürüyor. Amacımız devam eden projelerimizi bir an evvel tamamlayarak sahiplerine ulaştırmak”dedi.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...