İstanbul yeni havalimanının interneti Turkcell’den

İstanbul yeni havalimanının  interneti Turkcell’den

EKONOMİ Haberleri

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell ve teknolojinin küresel devlerinden Huawei güçlerini birleştirerek yeni havalimanının dijital alt yapısını kurdu.

Bu bina içi dijital şebeke sayesinde, İstanbul yeni havalimanını kullanan yolcular, 4.5G hızında kesintisiz internet ve geniş kapsamadan faydalanabilecek. Altyapıda kullanılan bu en yeni ve en son teknolojiler sayesinde Turkcell, yakın gelecekte hayata geçecek olan 5G teknolojisine de yeni havalimanının yolcularına sunabilecek. Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin “Tamamlanmak üzere olan havalimanımız hem ülkemizin ve hem de şehrin yeni kapısı. İstanbul’un ve Turkcell’in imajını yansıtması açısından çok önemli. Ulaştığımız yüksek teknolojiyi tüm misafirlere hissettirme amacıyla yola çıktık. Bir yandan burayı kullanacak olan milyonlarca yolcuya eşsiz bir iletişim deneyimi sağlarken bir yandan da kullandığımız üstün teknoloji sayesinde, bilet kontuarları, geliş ve gidiş salonları, tax-free mağazaları gibi yoğun insan trafiği yerlerde de çok yüksek hızda ve geniş kapasitede mobil iletişim hizmeti sunacağız” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...