İş Bankası'ndan girişimcilikte ikinci şube İzmir'e

- Güncelleme:
İş Bankası'ndan girişimcilikte ikinci şube İzmir'e

Ekonomi Haberleri

İş Bankası, İstanbul’un ardından girişimcilik şubesinin ikincisini İzQ iş birliğiyle İzmir’de hizmete açtı. Üçüncü şubenin Ankara’da açılacağını bildiren İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, genç girişimcilere “Neyi başarmak istiyorlarsa hayal etsinler” önerisinde bulundu.

HAMİDE HANGÜL'ÜN HABERİ

İş Bankası girişimcilik şubesinin ikincisini İzQ iş birliğiyle İzmir’de açtı. Teknoloji tabanlı yeni nesil girişimlerin, yatırım fonlarının, ‘melek yatırımcı’ların hedeflendiği şubede, finans yönetimi, yatırım süreçleri, insan kaynakları ve dijital pazarlama gibi konularda iş birliği imkânları sağlanacak. Şubenin açılışı, önceki gün İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, İzmir Ticaret Odası ve İzQ Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ile girişimcilik ekosisteminden paydaşların katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.

Şubenin açılışında konuşan İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, İzmir’in ardından bu yıl sonu veya 2023 Ocak başında, üçüncü girişimcilik şubesini Ankara’da açacaklarını söyledi. Yeni ekonominin yapı taşları olarak gördükleri girişimciliğin, odaklandıkları stratejik alanlardan biri olduğunu vurgulayan Aran, sözlerini şöyle sürdürdü: Bugün genç girişimcilere tavsiyem; yaptıkları girişimden faydalanmayı, para kazanmayı hedeflemeleri değil, asıl o girişimle neyi değiştirmek istediklerini belirlemeleri ve neyi başarmak istediklerini hayal etmeleridir. Hayal varsa ekonomik başarı gelir. Sadece para kazanmak için başlayan bir girişim, uzun soluklu olmaz. Girişimcilerin en büyük kıymeti bir hayale, ülkemiz için bir hayale sahip olmaktan gelir. Biz girişimcilik şubelerimizi girişimcilerimizin finansal ihtiyaçlarını karşılamak, bankacılık ürün ve hizmetlerini sunmak için değil; girişimcilerimizin büyümesine, hayallerine ulaşmalarına yardımcı olacak şekilde İş Bankasının gücünü girişimcilerimize vakfetmek için açıyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...