Hopi kartsız taksit dönemini başlattı

- Güncelleme:
Hopi kartsız taksit dönemini başlattı

Ekonomi Haberleri

Hopi yenilenen yüzüyle hem kullanıcılarına hem de iş ortaklarına daha çok kazandıracak.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Enflasyonist ortamda kartsız taksit imkânı ile ödeme kolaylığı sunan Hopi’de ayrıca her kullanıcı influencer’a dönüşüyor. Hopi CEO’su Yalın Özcan, perakende sektöründe daha önce yapılmamış uygulamalara imza atacaklarını belirterek “8 yılda 15,8 milyon kullanıcıya ulaştık. 2024’e 18 milyon Hopili ile girmeyi planlıyoruz. Aktif müşteri sayısında başlangıç hedefimiz 7 milyonun üzerinde. Bugün her 5 kişiden birinin cebindeyiz. Varmak istediğimiz yer ise belli; Hopi’yi Türkiye’nin ‘unicorn’larından biri yapmak” dedi.

Yeni dönemde hiper-kişiselleştirilmiş deneyim sunacaklarını dile getiren Özcan “İleri teknolojik kabiliyetlerimizle pazarlama, reklam ve finans teknolojileri alanlarındaki iddiamızı güçlendiriyoruz. Yeni Hopi artık akıllı alışveriş arkadaşı olarak konumlanacak. Veri analizi ve hiper kişiselleştirme uygulamaları ile tüketiciler Hopi’de aradıkları ürünün en ekonomik seçeneğini bulmakla kalmıyor, harcadıkça da paracık kazanıyor. Üstelik Param iş ortaklığıyla kullanıcılara kartsız taksit limiti atayıp alışveriş kredisi kullandırıyoruz. Böylece kartı olmayan tüketiciye taksit imkânı sunuyoruz” diye konuştu. 

Hopi Ürün Yönetimi, Pazarlama ve CRM’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gül Sağır Aydın ise “Hopi ile herkesin cebine girmek istiyoruz. Örneğin bugün sayısı 15,8 milyon olan her bir kullanıcısını kendi dünyasının influencer’ı olmaya davet ediyor” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...