Girişimcilere faizin %50'si Garanti'den

Girişimcilere faizin %50'si Garanti'den

Ekonomi Haberleri

Garanti Bankası, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği Melek Yatırımcılık Platformu'nun (BUBA) iş birliğiyle "Garanti Partners" oluşumunu hayata geçirdi.

İş birliği sayesinde, girişimcilerin BUBA'nın sunduğu desteklere erişmesine imkân sağlanacak. Ayrıca şirketini kurmuş girişimcilere, avantajlı bankacılık ürün ve hizmetleri de sunulacak. Ar-Ge odaklı ürünler geliştiren girişimcilere ve çözüm ortaklarına teknik destek verdiklerini, ürün veya hizmetler pazara sunulmadan önce test etme ve geri bildirimlerle iyileştirme imkânı tanıdıklarını söyleyen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, bu kapsamdaki girişimcilerin 1 yıl boyunca Garanti İlk Adım Paketi nbsp;ile bankacılık hizmetlerinden ücretsiz faydalandığını da sözlerine ekledi. Nafiz Karadere, "Şirketleşen ve bankamız tarafından kapsamlı iş planı onaylanan kuluçka merkezindeki girişimciler için, masrafsız, 24 ay vade ile 50 bin TL'ye kadar kredi sunuyor ve bu kredi desteğinin faizinin yüzde 50'sini banka olarak biz karşılıyoruz" dedi.
6 BİNE YAKIN GİRİŞİMCİ
Bugüne kadar sadece kadın girişimcilere 2.1 milyar TL finansman sağladıklarını ifade eden Karadere, "İşimi Kuruyorum Destek Paketi kapsamındaki 6 bine yakın girişimciye ise 173 milyon TL kredi verdik" dedi. nbsp;
Ekonomi Servisi nbsp;





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...