Enerjinin rotası Türkiye’de çizilecek

Düzenleyen:
Enerjinin rotası Türkiye’de çizilecek

Ekonomi Haberleri

Dünyada enerji gündeminin ve geleceğinin tartışılacağı Dünya Enerji Kongresi’ne; 30 devlet başkanının yanı sıra 100’e yakın bakan ve yüzlerce CEO’nun katılması bekleniyor.

Haber Merkezi ANKARA
Dünya Enerji Konseyi tarafından 3 yılda bir düzenlenen Dünya Enerji Kongresi’nin (WEC) 23’üncüsü, 9-13 Ekim tarihlerinde İstanbul’da toplanıyor. “Yeni Ufukları Kucaklamak” temasıyla toplanacak olan kongreye 30 devlet başkanı, 100’e yakın bakan, yüzlerce  CEO ve on bine yakın delegenin katılması bekleniyor. Söz konusu kongre, dünyada enerji gündeminin ve geleceğinin tartışılacağı en önemli ve en geniş katılımlı zirve niteliğini de taşıyacak.
Kongrede enerji problemleri ve çözümleri küresel bir bakış açısıyla değerlendirilecek. Enerjinin geleceğini inşa edecek olan liderlerin çok sayıda ikili görüşme yapması da öngörülüyor. Kongre süresince ‘Dünya Enerji Liderleri’ ve ‘Geleceğin Enerji Liderleri ve Enerji Üçlemi’ zirveleri de düzenlenecek. Söz konusu toplantılara dünyanın dört bir yanından gelen ve ulusal, bölgesel ve küresel düzeylerde sürdürülebilir enerji sunmak için seçenekler arayan enerji bakanları, iş, finans dünyası temsilcileri ile akademisyenler katılacak.  

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...