Emirgan Korusu için çok önemli açıklama

Emirgan Korusu için çok önemli açıklama

Ekonomi Haberleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emirgan Korusu'nun satışa çıkarılacağına dair iddialar üzerine açıklama yaptı.

nbsp;Bir köşe yazısında yer alan, "Emirgan Korusu yakınındaki bir alanın TOKİ tarafından satışa çıkarılacağı" şeklindeki ifadenin ardından sosyal medyada paylaşımlar olması üzerine açıklama yapan Emlak Konut GYO, şu ifadeleri kullandı: "Sarıyer İstinye Mahallesi sınırlarında bulunan toplam 158 dönüm yüzölçümlü 6 adet taşınmaz, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarılmış, Emlak Gayrimenkul Y.O. olarak en yüksek teklifle kazandığımız ihalenin sonucu 22 Mayıs 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanmıştır. Taşınmazların bulunduğu alanın Emirgan Korusu ile hiçbir ilgisi yoktur. Emirgan Korusu'nun imara açılması, satılması ve bu alana inşaat yapılması söz konusu değildir." nbsp;

PLANLAR DEĞİŞMEDİ

Açıklamada Emlak GYO tarafından 3 Mart 2015'te yapılacak ihalede hiçbir plan değişikliği yapılmadan gerçekleştirileceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...