Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 17 Şubat Cuma Dolar ve Euro ne kadar?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 17 Şubat Cuma Dolar ve Euro ne kadar?
Ekonomi Haberleri

Dolar ve Euro gibi evrensel para birimleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Arama motorlarında özellikle “Dolar yükselecek mi, düşecek mi?” gibi sorular sıkça araştırılıyor. Küresel hisse piyasaları pozitif seyir izlerken dolar haftanın son gününe yükselişle başladı. Euro ise 20,0613 TL ile 20 TL'nin üstündeki seyrini sürdürüyor. Peki, Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 17 Şubat Cuma Dolar ve Euro ne kadar? İşte detaylar…

Fed'in faiz oranlarını yükseltmesi için alan sağlayabilecek dirençli bir ekonomiye işaret eden verinin ardından dolar tüm dünyada yükselişe geçti. Kısa ve orta vadede döviz biriktirenler gözünü Dolar ve Euro’ya çevirdi. Yatırımcılar özellikle “Dolar yükselecek mi, düşecek mi” gibi soruları sıkça araştırıyor. Peki, Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 17 Şubat Cuma Dolar ve Euro ne kadar? İşte konuya ilişkin detaylar…

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 17 Şubat Cuma Dolar ve Euro ne kadar?

DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

ABD’de açıklanan verilere göre ABD hazine tahvillerindeki yükseliş hızlanırken, doların küresel para birimleri karşısındaki gücünü 0.55 yükselişle 104.400'e çıktı. Kısa ve orta vadede doların yükselmesi beklenirken Euro/dolar paritesi de yüzde 0,30 değer kaybetti. Kısa ve orta vadede Doların yükselmesi ön görülüyor.

Veriler ABD ekonomisinin canlılığını işaret ediyor. Açıklanan veriler Fed'in bir sonraki toplantıda beklentilerin üstünde faiz artırımına gideceği endişelerini doğurdu. Bu da doların ve ABD tahvillerinin değer kazanmasını sağladı. 

17 ŞUBAT CUMA DOLAR VE EURO NE KADAR?

Dün açıklanan ve ABD ekonomisinin canlılığını işaret eden verilerin ardından dolar haftanın son gününe güçlü yükselişlerle girerken dolar/TL kuru da 18.86'ya kadar çıktı. Euro ise 20.0613 ile 20 TL'nin üstündeki seyrini sürdürmeye devam ediyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...