Bostancı’da Adalar manzaralı proje

Düzenleyen:
Bostancı’da Adalar manzaralı proje

Ekonomi Haberleri

Şehrin merkezi Bostancı’da hayata geçirdiği projesiyle konut alıcılarına adalar ve deniz manzaralı bir yaşam sunan Huzurlu İnşaat, kentsel dönüşüm projesi kapsamında tasarladığı Bostancı projesinde 2+1, 3+1 ve 5+1 daire seçeneklerini sunuyor.

Şehrin merkezi Bostancı’da hayata geçirdiği projesiyle konut alıcılarına adalar ve deniz manzaralı bir yaşam sunan Huzurlu İnşaat, kentsel dönüşüm projesi kapsamında tasarladığı Bostancı projesinde 2+1, 3+1 ve 5+1 daire seçeneklerini sunuyor. Projede çatı dubleksi de bulunuyor. Bölgenin en çok talep gören konut projeleri arasında yer alan Huzurlu Marmara Bostancı’da 47 adet daire ile 1 adet ticari alan yer alıyor. Mahalle kültürünü yaşatacak konseptte projelendirilen Huzurlu Marmara Bostancı’da daireler 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 
Bostancı iskelesine yürüme mesafesinde olan Huzurlu Marmara Bostancı; Bağdat Caddesine ise 250 m, E-5’e 500 m, İDO iskelesine 250 m, yüksek hızlı trene 150 m, Kadıköy-Pendik Metrosuna 500 m, yapımı süren Bostancı-Sabiha Gökçen-Çekmeköy Metrosuna 100 m, minibüs yoluna 50 m, Sabiha Gökçen Havalimanına  ise 20 dakikalık mesafede.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...