Beyoğlu, maketiyle yabancıyı cezbetti

Düzenleyen:
Beyoğlu, maketiyle  yabancıyı cezbetti

Ekonomi Haberleri

Gayrimenkul sektörünün kalbinin attığı MIPIM’de, Beyoğlu’nun vitrin projeleri olan Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul, Örnektepe’nin de aralarında olduğu 47 proje ilk defa sergilendi.

Beyoğlu maketi, İstanbul Ticaret Odası’nın Paris ve Londra çadırları arasına kurduğu Gayrimenkul Çadırı’ndaki şehir maketi gibi büyük ilgi gördü. Fuar sürecini değerlendiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan “Yabancı fonlar Beyoğlu’ndaki projelerle yakından ilgileniyor. MIPIM’de yabancı yatırımcı için Türkiye’nin hâlâ cazip bir ülke olduğuna tanıklık ettik. Biz de tüm yatırımcılarımızla ülkemizi ve şehrimizi, Beyoğlu’nu en iyi şekilde anlatmaya gayret ettik. İstikrarlı ve güçlü siyasi yapısı ile ülkemizin geleceğine güvendiğimizi gösterdik” dedi. Polat Holding’in 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul da MIPIM’de yerini aldı. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat “Türkiye, güçlü ekonomisi ile yerli ve yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmayı sürdürüyor” şeklinde konuştu. Önder Çelik CANNES 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...