Bedava uçma kursu

Bedava uçma kursu

Ekonomi Haberleri

Planör Uçuş Eğitim Okulu Müdürü Ersel Özkan, eğitimlerin THK şubeleri tarafından planlanan öğrencilere ücretsiz olarak verildiğini belirtti.

Eskişehir'in İnönü ilçesinde faaliyet gösteren THK Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde, üzerinde hiçbir güç kaynağı olmadan uçabilen planör ile her yıl ücretsiz verilen kurslara katılan yüzlerce kişi, uçmanın zevkine varıyor. Planör Uçuş Eğitim Okulu Müdürü Ersel Özkan, eğitimlerin THK şubeleri tarafından planlanan öğrencilere ücretsiz olarak verildiğini belirterek, 16 yaşından gün almış, tam teşekküllü bir hastaneden "uçuş ve atlayışa elverişlidir" raporuna sahip herkesin kursa katılabileceğini kaydetti. Kursların 16 metre kanat açıklığı ve 8 metre gövde uzunluğuna sahip 7 eğitim planörüyle verildiğini ifade eden Özkan, "Şu anda 56 öğrencimiz var. Eğitimi tamamlayanlar planör uçuş eğitim belgesi alıyor" dedi. Kursiyerlerden Neslihan Çiçek ise, "Uçmayı seven ve havacılığa ilgi duyan herkesi buraya bekliyoruz" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...