Başbakan açıkladı

Düzenleyen:
Başbakan açıkladı

Ekonomi Haberleri

Başbakan Davutoğlu açıkladı. Üretimi ve ihracatı teşvik paketi geliyor

Uluslararası Yatırımcılar Derneği’nin (YASED) 35’inci kuruluş yılını kutlamak amacıyla Ankara’da düzenlediği resepsiyona katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye ekonomisinin rekabet gücünü ve büyüme hızını artırmak amacıyla “Üretimi ve İhracatı Teşvik Paketi” açıklayacaklarını söyledi. Türkiye’deki siyasi ve ekonomik istikrarın önemine dikkat çeken Davutoğlu, “Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında en çok ihtiyaç duyduğu şey, yatırımcılar açısından bir cazibe merkezi olmaktır. Hükümetimizin en fazla önem verdiği konulardan biri budur. Türkiye ekonomisinin niteliksel dönüşümüne katkıda bulunan her yatırım, teşvik görecektir” dedi ve ekledi: “Önümüzdeki dönemde bir başka paketi, ‘üretimi ve ihracatı teşvik paketi’ şeklinde açıklayacağız. Bir sonraki paket bu olacak.”
YASED Başkanı Ahmet Erdem ise, yeni yatırımlar için ‘Uluslararası Doğrudan Yatırım Stratejik Planı’ hazırlanması gerektiğini söyledi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...