Bakan Şimşek'ten yabancı yatırımcı için yeni rota! Londra, Paris ve Marakeş turuna çıkıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi, Bloomberg,
- Güncelleme:
Bakan Şimşek'ten yabancı yatırımcı için yeni rota! Londra, Paris ve Marakeş turuna çıkıyor

Ekonomi Haberleri  / Haber Merkezi, Bloomberg,

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ABD'de gerçekleştirdiği önemli temasların ardından yabancı yatırımcının Türkiye'ye gelmesi için yeni tura çıkıyor. Bakan Şimşek bu kapsamda Londra, Paris ve Marakeş’i ziyaret edecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez ülkeleri, Hindistan ve ABD'de gerçekleştirdiği ekonomik temasların ardından yeni yatırımcı turuna çıkıyor. Bakan Şimşek yatırımcı buluşmaları kapsamında gelecek ay 3 farklı ülkeyi ziyaret edecek.

BAKAN ŞİMŞEK YATIRIMCI TURUNA ÇIKIYOR

Bakanlık takvimine göre Bakan Mehmet Şimşek, ABD'deki, Goldman Sachs, Citibank ve BofA toplantılarının ardından 4-5 Ekim'de ilk olarak Londra'yı ziyaret edecek.

IMF VE DÜNYA BANKASI TOPLANTILARINA KATILACAK

Bakan Şimşek, daha sonra ise 11-14 Ekim'de IMF ve Dünya Bankası'nın yıllık toplantılarına katılacak. Fas'ın Marakeş kentindeki bu toplantıların ardından Bakan Şimşek, Fransa'nın başkenti Paris'te 19 Ekim'de bir diğer yatırımcı toplantısında konuşacak.

Bakan Şimşek'in bu toplantıların ardından ay sonunda ikinci Körfez turunu gerçekleştirmesi de bekleniyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Haber Merkezi, Bloomberg,
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...