Ayakkabıda satışlar patladı

Ayakkabıda satışlar patladı

EKONOMİ Haberleri

Normalleşme süreciyle ayakkabı sektörü hareketlendi. Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aydan Covid-19 salgının sektörü olumsuz etkilediğine değinerek “17 günlük tam kapanma sürecinden sonra sektörde ciddi anlamda bir hareketlilik başladı. Bu hareketlilik şaşırtıcı derecede” dedi.

Ayakkabı imalatçılarından olumlu bildirimler aldıklarını dile getiren Aydan, şöyle devam etti: İmalatçılarımız, hem yurt içine hem yurt dışına çalışıyor. Satıcılarımızdan bayramın yaklaşmasıyla çok güzel haberler alıyoruz ve satışlar yapıyorlar. Sektör olarak son günlerde mutluyuz. Mezuniyetler, düğünler, okulların açılması kararı doğrultusunda ciddi satışlar yaptık, siparişler alıyoruz. Normalleşmeyle rahatladık ve iş yapma konusunda çok iyiyiz. İhracatımızı artırmayı hedefliyoruz. Şu an herkesin yüzü gülüyor” ifadesinde bulundu.
Aydan, salgın döneminde devletin sağladığı desteklerle ayakta durduklarını belirterek fuar ve çalışmalarla hem yurt içi hem ihracata yönelik çalışmalarını yürüteceklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...