AND’ye İngiltere’den 5 yıldız!

Düzenleyen:
AND’ye  İngiltere’den  5 yıldız!

Ekonomi Haberleri

AND Gayrimenkul’ün ofis projesi AND Kozyatağı, İngiliz merkezli British Safety Council’den iş güvenliği ve sağlığı alanında ‘5 Yıldız’ sertifikası aldı

Önder Çelik İSTANBUL
Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, Kozyatağı’ndaki ofis projesiyle uluslararası başarı kazandı. İngiltere merkezli British Safety Council’den “5 Star” alan AND Kozyatağı, “İş Sağlığı ve Güvenliği” alanında 94,9 puanla 74 tesis arasından bu sertifikayı almaya hak kazanan Türkiye’deki ilk ve tek bina oldu. British Safety Council’in Türkiye partneri Doğa HSE Group Genel Müdürü Sertaç Güven’den sertifikayı alan AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, şirket olarak ‘Yap-Yaşat’ felsefesi doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek “Metrekare kiralama bedelimiz ortalamanın üzerinde olmasına rağmen, binamızda yüzde 60 doluluk oranını yakalamış durumdayız” dedi. Uluslararası firmaların ofislere ilgi gösterdiğini ifade eden Usta, yılsonuna kadar bütün binayı doldurmayı hedeflediklerini kaydetti. Metrekare fiyatlarının İstanbul’un her bölgesinde ortalama 2 dolar düştüğünü belirten Usta, AND Kozyatağı’nda ofislerin metrekare kiralarının 26 dolar olduğunu söyledi. Şirketin Kartal’da hayata geçirdiği AND Pastel projesi hakkında da bilgi veren Usta, 1.243 konutluk projenin yarısının satışının tamamlandığını ifade etti. AND Pastel projesinin yanındaki Adel arazisinde yer alan 2 parseli aldıklarını söyleyen Usta, bu yıl sorununa kadar orada da bir konut projesi hayata geçireceklerini belirtti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...