80 yaşındakilere de tamamlayıcı sağlık

Düzenleyen:
80 yaşındakilere de tamamlayıcı sağlık

Ekonomi Haberleri

Tamamlayıcı sağlık sigortasıyla artık 80 yaşındakilere de güvence sunuluyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, bu ürünle mevcut hastalıklara da teminat sağlandığını söyledi.

TÜRK Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, Medical Park iş birliğiyle geliştirilen tamamlayıcı sağlık sigortası ürünleri ‘Sağlığınız Bizde’ ile sektöre yeni bir soluk kattıklarını belirtti. “Bu ürün, sigortalının hastalık ve/veya kaza halinde alacağı sağlık hizmetleri karşılığında ödeyeceği fark ücretlerini teminat altına alıyor. Poliçe, özel ve sağlık sigortası genel şartları doğrultusunda sadece anlaşmalı kurum listesinde yer alan ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında geçerli oluyor” diyen Pamukçu, sigortalıların bu poliçe kapsamında anlaşmalı kurumlarımız içinde yer alan özel hastanelerden faydalanabileceğini ve SGK fark ücretlerini ödemeden tedavi olabileceğini ifade etti.
Ürünün sadece yatarak veya hem yatarak hem ayakta olmak üzere iki ayrı paketten oluştuğunu aktaran Pamukçu “Yatarak yapılan tedaviler, poliçe özel ve genel şartları çerçevesinde %100 ödeniyor. Ayakta yapılan tedavilerdeyse,  yılda 8 adet doktor muayenesi ve buna bağlı diğer teminatlar poliçe tarafından karşılanıyor” şeklinde konuştu.
‘SGK KAYDI OLMASI YETERLİ’
‘Sağlığınız Bizde’ ürününü sektördeki benzerlerinden ayıran birçok faktör olduğunun altını çizen Pamukçu, şunları söyledi: Sağlığınız Bizde 80 yaş dâhil ve SGK kaydı bulunan herkes için poliçe yapılabiliyor. SGK tarafından kapsama alınan ve SGK sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı olan kişiler bu üründen yararlanabilir. Bir diğer unsur da, bu ürünümüzde sigortalının poliçe başlangıç tarihinden önce var olan şikâyet ve hastalıklarıyla ilgili her türlü sağlık tedavi masraflarının kapsam dâhilinde ödenmesi. Ayrıca, SGK tarafından uygulanan bekleme süreleri dışında, bu poliçede yatarak tedavi kapsamında yer alan bütün tedavi giderleri için 3 ay bekleme süresi mevcut.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...