6 ayda dünya genelinde 3.767 Ferrari satıldı

6 ayda dünya genelinde 3.767 Ferrari satıldı

Ekonomi Haberleri

6 ayda dünya genelinde 3.767 Ferrari satıldı. Ferrari'nin, 2013'ün ilk yarısındaki ticari kârı 176 milyon euroya, net kârı ise 116.2 milyon euroya ulaştı.

Ferrari'nin, 2013'ün ilk yarısındaki ticari kârı 176 milyon euroya, net kârı ise 116.2 milyon euroya ulaştı. Ticari kâr bir önceki yıla oranla % 22, net kâr ise % 20 oranında arttı. Yılın ilk yarısında, 3.767 adet Ferrari'nin teslim edildiğini belirten Ferrari Yönetim Kurulu Başkanı Luca di Montezemolo, "Ferrari, yılın ilk altı ayında bir defa daha mükemmel sonuçlar elde etti. İki ay önce, etkileri önümüzdeki altı ayda daha net bir şekilde görülebilecek stratejik bir adımla, Ferrari markasının özel imajını korumak amacıyla hacmi sınırlamaya karar verdik. Bu karar şimdiden etkisini göstermeye başladı. İkinci çeyrekte sadece % 2.8 seviyesinde gerçekleşen hacim artışı, yüksek kârlılığı beraberinde getirirken, markanın özel duruşunu koruma çabamızı da destekledi" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...