YÖK’ün Sanal Fuarı’nı 501 bin kişi ziyaret etti

YÖK’ün Sanal Fuarı’nı 501 bin kişi ziyaret etti

EĞİTİM Haberleri

YÖK, Covid-19 salgını dolayısıyla oluşabilecek riskleri de dikkate alarak üniversite adaylarının tercih edeceği programların yükseköğretim kurumları tarafından dijital ortamda tanıtılması amacıyla sanal fuar düzenledi.

MAHMUT ÖZAY

YÖK'ün koordinasyonunda 181 yükseköğretim kurumunun katılımıyla düzenlenen sanal fuarda yükseköğretim kurumlarından temsilciler, canlı tanıtım etkinlikleri yaptı, öğrenci adaylarıyla sesli ve görüntülü görüştü. Her üniversitenin birden fazla temsilcisinin bulunduğu stantları ziyaret eden öğrenciler, merak ettikleri soruları yönelterek temsilcilerle canlı sohbet imkânı buldu. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar "Sanal fuarımız, dört gün içerisinde 27 bin 288 kayıtlı kişi tarafından yaklaşık 131 bin 327 defa ziyaret edildi. 501 bin 131 sayfa ziyaretinin gerçekleştirildiği sanal fuarda yaklaşık 100 bin 245 stant ziyareti yapıldı. Fuar, adayların bilinçli ve daha doğru bir program ile üniversite tercihi yapmasına büyük katkı sağlayacak. Standı en çok ziyaret edilen 10 üniversite sırasıyla Ankara, Hacettepe, Marmara, Yıldız Teknik, Ege, Bursa Uludağ, Boğaziçi, Orta Doğu Teknik, İstanbul Teknik Üniversiteleri ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...