Gençlerin heyecanla beklediği zirve

Düzenleyen:
Gençlerin heyecanla beklediği zirve

EĞİTİM Haberleri

Alanında uzman isimleri altı yıldır bir araya getiren, gençlerin kariyer ve geleceklerine yönelik konuşmaları içeren MZV-MEF YetGen Zirvesi, Zorlu PSM’de gerçekleştirildi.

Mahmut ÖZAY

MZV-MEF YetGen derslerine devam eden gençlerin katıldığı etkinlik aynı zamanda Yetkin Gençler YouTube kanalında da naklen yayınlandı.

MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve YetGen Kurucusu Prof. Dr. Erhan Erkut “Online eğitim ile Türkiye’nin her yerinden binlerce gence ulaştık. Şu anda ‘YetGen Öğretmeni’ kurguluyoruz. Böylece YetGen’i daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Biz çevik, tutkulu, adil ve eşitlikçi bir kurumuz, bizde hiyerarşi yok öğrenme ve gelişme DNA’mızda var. Meraklıyız ve hayal kuruyoruz. Eğitimi altüst etmek istiyoruz. “Geleceğin üniversitesi nasıl olacak?” derseniz, “YetGen gibi olacak” derim. Öncü üniversite tamamlayıcısı olmak, işe girişlerde aranan bir sertifika olmak, sunduğumuz içerikleri, farklı dillerle yurt dışına açmak gibi hedeflerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...