Bakan Avcı'dan serbest kıyafet açıklaması

Bakan Avcı'dan serbest kıyafet açıklaması

EĞİTİM Haberleri

Bakan Nabi Avcı, okullarda serbest kıyafet konusunda belirsizlik olmadığını açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, serbest kıyafet konusunda herhangi bir belirsizlik olmadığını belirterek, "Okul yöneticileri ve veliler bu konuda birlikte yada ayrı çalışma yapabilir. Herhangi bir yazı ya da talimata gerek yok. İsteyen istediği formayı, kıyafeti giyebilir" dedi.
Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çankırı'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Çankırı Belediye Başkanı irfan Dinç'i makamında ziyaret etti. Belediye önünde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Bakan Avcı, Çankırı Belediyesi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi işbirliğinde belediye önüne kurulan kitap kumbarasının açılışını yaptı.
Belediye Başkanı İrfan Dinç'ten belediyenin eğitimle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında brifing alan Bakan Avcı, Başkan Dinç'in eğitim alanında yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek "Her il de bir milli eğitim müdürümüz var ama Çankırı'da görüyorum ki 2 milli eğitim müdürümüz var. Yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaretin sonunda Avcı'ya Başkan Dinç tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...