UEFA Galatasaray Kopenhag maçı muhtemel kadrosu

UEFA Galatasaray Kopenhag maçı muhtemel kadrosu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

UEFA Şampiyonler Ligi'nde bu akşam oynanacak Galatasaray Kopenhag maçında sahaya kimlerin çıkacağı merak ediliyor

Bu akşam ekranlara gelecek olan amansız rövanş maçı Galatasaray Kopenhag'da dananın kuyruğu kopacak. Özellikle ilk maçta 3-1 yenen temsilcimiz G.Saray, şimdiki maçı da kaçırmak istemiyor. Şampiyonlar liginde önemli bir adım olan bu akşamki maçın kadrosu ve muhtemel ilk 11'i haberimizde. Sakatlıklarından dolayı maçta yer alamayacak olan Hollandalı oyuncu Sneijder büyük bir eksiklik oluştursa da, yine de sarı kırmızılı takım zorlanmayacak. Devler Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Galatasaray Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Kopenhag maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler. Mancini nasıl bir 11'ler sahada olacak. Şampiyonlar Ligi'nin en önemli maçlarından birine çıkacak olan aslan bu maçı kesinlikle kazanmalı. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray bu akşam Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Mancini yönetiminde Arena'da 2. maçına çıkacak olan Galatasaray bu maçtan'da kesin olarak galip çıkmak istiyor. Oynanan son Karabükspor maçında mükemmel bir performans gösteren ve 2 gol atan Sneijder Galatasaray'ın en büyük kozlarından biri olacak. Dev maçın bu akşam TSİ 21.45'de başlayacak. nbsp;
Galatasaray'ın Kopenhag karşısındaki muhtemel 11'i şöyle: Eray İşcan, Eboue, Chedjou, Semih Kaya, Dany, Melo, Selçuk İnan, Umut Bulut, Bruma, Burak Yılmaz, Drogba.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...