Taraftar cinayetinde Adli Tıp raporu mahkemede

/ Kaynak: CHA
Taraftar cinayetinde Adli Tıp raporu mahkemede
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden sonra çıkan olayda bıçaklanarak öldürülen taraftar cinayetinde Adli Tıp Kurumu ve polis raporları mahkemeye ulaştı.

Raporlarda, ölen FB'li taraftarın bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği, sanığın elbisesinde hem kendisinin hem de maktulün kan lekeleri bulunduğu belirtildi.Geçen sezon Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçtan sonra Edirnekapı'daki metrobüs durağı çıkışında meydana gelen cinayet olayı ile ilgili davaya devam edildi. İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanık Yusuf Ortak getirildi. Mahkemede, Adli Tıp Kurumu'ndan otopsi raporunun geldiği belirtildi. Rapora göre maktul Burak Yıldırım'ın ölüm nedeninin bıçak darbesine bağlı iç kanama olduğu kaydedildi. İstanbul Kriminal Polis Labaratuvarı Müdürlüğü'nden gelen raporda da sanık Ortak'ın elbisesinde hem kendisinin hem de ölen Yıldırım'ın kan lekelerinin bulunduğu belirtildi.Duruşmada Gökhan B. tanık olarak dinlendi. Gökhan B. metrobüs durağına çıktığında kavgayı gördüğünü, nasıl başladığını ise bilmediğini anlattı. Elinde bıçak bulunan GS formalı kişinin koşmaya başlayınca FB formalı üç kişinin de kaçmaya başladığını kaydeden tanık, sonradan adının Yusuf Ortak olduğunu öğrendiği kişinin arkada kalan kişiyi yakaladığını ve bıçakladığını ifade etti. nbsp;
Sanık Yusuf Ortak'ın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme duruşmayı erteledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...