Silivri Yerel Seçim sonuçları 2019! Silivri 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Silivri seçim oy oranları 2019

Düzenleyen:
Silivri Yerel Seçim sonuçları 2019! Silivri 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Silivri seçim oy oranları 2019

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Silivri yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Silivri yerel seçim sonuçları oy oranları, Silivri kim kazandı 31 Mart... İstanbul'un ilçelerinde hangi parti, hangi ittifak önde gidiyor araştırılıyor. Silivri yerel seçim sonuçları yasak kalkar kalkmaz sitemizde sizlerle buluşacak. Silivri'de Cumhur ittifakı adayı Volkan Yılmaz ile Millet ittifakı adayı Özcan Işıklar arasında geçen rekabette kazanan kim olacak bu akşam belli oluyor. Özcan Işıklar ne kadar oy aldı, Silivride kim kazandı, Volkan Yılmaz Silivri kazandı mı, Silivri oy oranları 31 Mart seçimleri, 31 Mart 2019 Silivri kim kazandı, Silivri seçim sonuçları gibi merak edilenlere dair en doğru ve güncel bilgiler 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonuçları tg.com.tr'de sizlerle...

Silivri seçim sonuçları 2019, Silivri yerel seçim sonuçları, 31 Mart Silivri kim kazandı, Silivri Volkan Yılmaz kazandı mı, Özcan Işıklar ne kadar oy aldı, Silivri MHP adayı kazandı mı, Silivri oy oranları 31 Mart, Silivri başkan adayları kimler, Volkan Yılmaz kimdir, Silivri Özcan Işıklar kimdir... 31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen İstanbul ilçelerinin arasında Silivri de yer alıyor.Cumhur İttifakı adına MHP'nin aday çıkardığı ilçede sonuçlar nasıl olacak? MHP Silivri belediye başkan adayı Volkan Yılmaz ile CHP adayı Özcan Işıklar, başkanlık için yarışıyor. Peki Silivri yerel seçim 2019 sonuçlarına göre kim önde? 2019 yerel seçimleri sonuçları heyecanla beklenirken Silivri oy oranları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Silivri belediyesini kim kazandı? Yasak kalkar kalmaz Silivri oy oranları, Silivri belediyesi kim kazandı gibi merak edilen bilgiler haberimizde olacak...

81 İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL İLÇELERİ SONUÇLARI

 

SİLİVRİ YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2019

İstanbul Silivri yerel seçim sonuçları 2019 heyecanla bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında detaylara tg.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

Silivri Yerel Seçim sonuçları 2019! Silivri 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Silivri seçim oy oranları 2019

MHP SİLİVRİ ADAYI VOLKAN YILMAZ KİMDİR?

İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Belediye başkan adaylarının arasında Volkan Yılmaz'da yer aldı. Peki Silivri Beledi başkan adayı olan Volkan Yılmaz kaç yaşında ve nereli?

17 Ocak 1972 tarihinde İstanbul Silivri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini de Uludağ Üniversitesi'de noktalamıştır.

Uzun yılları profesyonel futbol oynamış, çeşitli kulüplerde yöneticilik yapmış ve bir dönem İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevi üstlenmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Silivri Yerel Seçim sonuçları 2019! Silivri 31 Mart seçimlerde kim kazandı? Silivri seçim oy oranları 2019

CHP SİLİVRİ ADAYI ÖZCAN IŞIKLAR KİMDİR?

1960 yılında Silivri’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden 1984 yılında mezun oldu. Kamu ve özel sektörde yöneticilik görevlerinde bulundu. 1979 yılında Silivri CHP Gençlik kollarında siyasete başladı ve 1984’te SODEP Kurucusu oldu, 1986 ‘da Kurultay delegesi seçildi. 

SHP İlçe Sekreterliği, CHP Yönetim Kurulu Üyeliği,1994-1999 yılları arasında Silivri Belediyesi Meclis Üyeliklerinde bulundu. 1999-2004 yıllarında CHP Yönetimindeki Silivri Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi ve 2009 Yerel Seçimlerinde Silivri Belediye Başkanlığı’na seçildi. 30 Mart 2014 yılı Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkanı seçildi. 

Özcan Işıklar evli ve 2 çocuk sahibidir. 

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP'den İstanbul İli, Silivri İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...