Sıfır derecede can pazarı

Sıfır derecede can pazarı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hâlâ kayıp olan iki kişinin bulunması için seferber olan ekipler, şiddetli rüzgar yüzünden çalışmaları durdurmak zorunda kaldı

Adana'da, Seyhan Baraj Göleti'ne açılan ve karşıda bulunan balık çiftliğine gitmek isteyen içinde 5 kişinin bulunduğu tekne şiddetli rüzgar sebebiyle kıyıdan 400 metre açıkta alabora oldu. Teknedekilerin suya düşmesiyle birlikte tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Sıcaklığın sıfırın altına düştüğü suda çırpınmaya başlayanlar için çevredeki vatandaşlar seferberlik başlattı. İhbar üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri ile Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisler geldi. Ekipler, sıfır derecenin altındaki suda hayatta kalma mücadelesi veren 3 kişiye botlarla ulaştı. Baraj göletinden tek tek toplanarak karaya çıkarılan Ahmet Kocabey (44), Hacı Osman Gönen (53) ve Suriye uyruklu olduğu belirtilen Rabi Akkor (33) nbsp;hastaneye kaldırıldı. Şahıslardan bir tanesinin hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi. Yetkililer, kurtarılan şahıslardan bir tanesinin üzerindeki montunu şişme bot gibi kullandığı için su yüzeyinde kaldığını ifade etti. Tekneden düşen diğer 2 kişiyi bulmak için çalışmalarına devam eden ekipler, uzun bir süre aramayı sürdürdü. Fakat şiddetli rüzgar yüzünden kurtarma çalışmasına ara verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...