Sabri Melo, 'Burada kavga olmaz'

Sabri Melo, 'Burada kavga olmaz'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İki oyuncu, durumun tatlıya bağlandığını belirtti ve "Gelen başarıları birbirimize olan saygıya borçluyuz" dedi

Kasımpaşa maçında saha içinde sert tartışan Sabri ve Felipe Melo, ortak mesaj vererek durumun tatlıya bağlandığını söyledi. Sarı-kırmızılıların kaptanı Sabri Sarıoğlu, aile içinde bu tür durumların yaşanabileceğini ifade etti. Tecrübeli futbolcu, "Sonuçta saha içinde bir tartışma oldu ancak büyütülecek bir şey değil. Kaptan olarak araya girip ayırmak istedim. Kendisini kenara çektim, o da kavga etmediğini söyledi. Devre arasında konuşuldu, tatlıya bağlandı. Burası Galatasaray camiası, burada kavga olmaz. Biz burada aile bağını kurduğumuz için şampiyon olduk, kupalar kazandık" dedi.SABRİ'YE SAYGI DUYUYORUM
G.Saray'ın başarılı orta saha oyuncusu Felipe Melo ise kaptan Sabri'ye büyük saygı duyduğunu vurguladı. Brezilyalı oyuncu, "Rakibin bir oyuncusu üzerime geliyordu. Sabri de araya girmek istedi. Ben de kaptanıma sakin olduğumu söyledim. O sırada bir kavga yaşanmadı. Devre arasında da neleri daha iyi yapabileceğimizi konuştuk. Bu takım 2 sene şampiyonluk elde etti. Bu hep saygı ve dostlukla oldu. Sabri bizim kaptanımız. Ona duyduğumuz saygı sonsuz" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...