Fenerbahçe'den Batalla sürprizi

Fenerbahçe'den Batalla sürprizi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ofansif orta saha arayışındaki Fenerbahçe'nin, Bursaspor'la sorun yaşayan Batalla için harekete geçtiği iddia edildi.

Ofansif orta saha arayışındaki Fenerbahçe'nin, Bursaspor'la sorun yaşayan Batalla için harekete geçtiği iddia edildi. Ersun Yanal'ın, nbsp;Türk futbolunu yakından tanıyan Arjantinliye sıcak baktığı öğrenilirken, Fenerbahçe'nin Semih'i isteyen Bursaspor'la masaya oturmasının an meselesi olduğu öne sürüldü. Bursaspor'un yıldız futbolcusu Pablo Martin Batalla, Teknik Direktör Christoph Daum ile yaşadığı problemler sebebiyle yeşil-beyazlı kulüpte oynamak istemediğini açıkladı. Yeşil-beyazlı takımın 2010 yılında elde ettiği şampiyonlukta büyük payı bulunan ve taraftarın gönlünde taht kuran Batalla'nın, menajeri Suzan Naguf aracılığı ile yönetime mektup ilettiği öğrenildi. Arjantinli yıldız mektubunda, "Sizlere bundan sonra Bursaspor'da oynamayacağımı iletmek istiyorum. Nedeni, takımın Teknik Direktörü Christoph Daum'la profesyonel ve kişisel problem yaşıyorum. Ben kulübün futbolcusu olarak hocanın ve kulübün projesini bozmak istemiyorum. Onun için bu kararı aldım. 2009 senesindeki gelişimden bu yana hiç kimseyle problem yaşamadım. Profesyonel olarak bütün görevimi yaptım. Yüzde yüz antrenmanları ve maçları oynadım ve kulüp için her şeyi yapmaya çalıştım. 3 ay evvel 2017 senesine kadar kontratımı yeniledim. Jübilemi de Bursaspor'da yapmak istedim. Yöneticilere bu teklifi yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bunu yerine getiremeyeceğim diye çok üzgünüm. Bursaspor ailesinin bu kararımı anlamasını istiyorum ve bana ve aileme verdikleri sevgi ve yaptıkları için teşekkür ediyorum" dedi. Bu arada Batalla'nın kampa katılmayarak ailesiyle birlikte İstanbul'a gittiği öğrenildi. nbsp;
ERKAN KÖRÜSTAN: DÖNÜŞÜ ÇOK ZOR
Burspor Başkanı Erkan Körüstan, Batalla'nın durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. Körüstan futbolcunun ayrılma isteğini anlayamadığını belirterek "Hiçbir ekonomik problemiyok. Psikolojin bozuksa, biz seni izinli olarak kabul edelim dedik ama bunu da kabul etmedi. Bu hareketi cezasız kalmayacak. Bursaspor'a dönüşü artık çok zor" dedi. Taraftarlar ise twitterdan, "Batalla gitsin, Daum kalsın" şeklinde mesajlar attı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...