Arkadaşım Hoşgeldin yeni sezona başladı

Arkadaşım Hoşgeldin yeni sezona başladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İzleyenleri kahkahalara boğan Arkadaşım Hoşgeldin yepyeni bölümleriyle ile yeni sezona başladı. Arkadaşım Hoşgeldin yeni bölümü dün akşam dı.

İzleyenleri kahkahalara boğan Arkadaşım Hoşgeldin yepyeni bölümleriyle ile yeni sezona başladı. Arkadaşım Hoşgeldin yeni bölümü dün akşam dı. nbsp;15 Haziran 2011'de biten Komedi Dükkanı'nın devamı olarak devam eden Arkadaşım Hoşgeldin, nbsp;31 Aralık 2013 tarihinde yılbaşı özel bölümüyle Kanal D'de start aldı. Perşembe günleri yayınlanan program bundan böyle cumartesi geceleri saat 23.00'da ekrana gelecek.
Arkadaşım Hoşgeldin yeni sezona başladı

Fırat Doğu Parlak'ın yönetmenliğinde, Tolga Çevik ve Ezgi mola'nın önderliğinde sahnede kimi zaman piyanist Özer Atik'in katkılarıyla yarı doğaçlama olarak devam eden Arkadaşım Hoşgeldin ilk bölümü yine sürprizle dolu. 8 Aralık 1981 Almelo, Hollanda doğumlu model ve oyuncu Azra Akın, bu bölümde Tolga Çevik ve Ezgi Mola'ya eşlik edecek. Miss World ünvanını 1932'de Keriman Halis'ten sonra Türkiye'ye ikinci defa getiren kişi olan Azra Akın sempatik tavırları ve esprileriyle izleyeler oldukça güldürecek. Yaşlı bir çifte bakıcılık yapmaya gidecek olan 'Arkadaşım', karşısında birden bire Azra Akın'ı bulacak.3 Temmuz 1970 İstanbul doğumlu, nbsp;şarkıcı ve oyuncu Aşkın Nur Yengi ise, yeni bölümün öbür sürprizi. 1981 senesinde ortaokuldayken Onno Tunç orkestrasında Sezen Aksu'nun vokalisti olarak çalışmaya başlayan başarılı şarkıcı bu hafta Tolga Çevik'in bir diğer konuğu. nbsp;


Arkadaşım'ın ikinci serüveni gösterinin ikinci yarısında 1970'lerde başlayacak. Bir çay partisinde tanıştığı kızı kaçırmaya giden 'Arkadaşım' yanlışlıkla Aşkın Nur Yengi'yi kaçıracak.Hikaye gereği sahnede uçması gereken Tolga Çevik bu hafta stüdyodakilere ve ekran başındakilere heyecanlı zamanlar yaşatacak.


Tolga Çevik hakkında bilgi


Tolga Çevik (d. 12 Mayıs 1974, İstanbul), , Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Avrupa Yakası adlı dizide Sacit Kıral karakterini canlandırmış ve daha sonra diziden ayrılarak kendi hazırladığı Komedi Dükkanı adlı programa ağırlık vermiştir.1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'tan eğitim almıştır. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlamıştır.BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı.Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlidir. Bir kız (Tuna) ve bir erkek (Tan) çocuk babasıdır. Komedi Dükkanı adlı programı TRT den sonra Star TV'de 2010-2011 sezonunda açmıştır. 15 Haziran 2011 tarihinde program "Yolun Sonu"adlı bir bölüm ile noktalanmıştır. Arkadaşım Hoşgeldin adlı Avrupa turnesini bitirdikten sonra, 31 Aralık 2013 den itibaren Kanal D'de yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin oyununa devam etmektedir.
Arkadaşım Hoşgeldin yeni sezona başladı

Ezgi Mola kimdir?


Ezgi Mola (d. 29 Mart 1983, İstanbul), tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu.2000 yılında Akademi İstanbul'da eğitimine başladı. Henüz 18'ini bitirmeden Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini kazandı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel'den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Yine Aydoğan Temel'in liderliğindeki bir tiyatro topluluğuyla Çürük Elma oyununda ilk sahne deneyimini yaşadı. 2005 Kasımında BKM Atölye'ye katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı. 2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkân Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı gibi, kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu. 2008 yılında Uğur Yücel'in yönetmenliğinde Türkiye'de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinde rol aldı, ama proje uzun ömürlü olmadı.

##tgvideo##
Arkadaşım Hoşgeldin yeni sezona başladı



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...