Yemekte yediği balık hayatını kararttı! Kolları ve bacaklarından oldu, ölümle burun buruna geldi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Yemekte yediği balık hayatını kararttı! Kolları ve bacaklarından oldu, ölümle burun buruna geldi

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Genç kadının akşam yemeği satın aldığı balıklar onu ölümün eşiğine getirdi. Akşam yemeği için az pişmiş balığı afiyetle yiyen genç kadın ardından fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Ayakları, dudakları ve parmakları simsiyah olan kadın balıkta bulunan bir bakteri nedeniyle enfeksiyon kaptı ve hem kolları hem de bacakları kesildi. Korkunç olayı yaşayan kadın hala yoğun bakımda ve tedavisi sürüyor.

Pazardan aldığı balığı akşam yemeğinde yiyen kadının başına gelmeyen kalmadı. Korkutucu belirtiler yaşayan kadının yaşadığı olay ise adeta tüyler ürperten cinsten. California'da yaşayan Laura Barajas, Temmuz ayında yaşanan olayda San Jose'deki yerel bir pazardan satın aldığı balığı eve getirdi ve az pişmiş şekilde yedi.

Balığı yedikten sonra birkaç gün içinde rahatsızlanan genç kadın, hastaneye kaldırıldı ve balığı az pişirmesinden dolayı bakteriyel bir enfeksiyon kaptığı tespit edildi. Blaık nedeniyle ölümle burun buruna gelen kadına Vibrio Vulnificus teşhisi konuldu.

BACAKLARI VE KOLLARI KESİLDİ

Yoğun bakıma alınan kadın ölümcül enfeksiyonla mücadele etmek için hastanede aylarca kaldı ve hem bacakları hem de kolları kesildi. Arkadaşı, ise  korkunç olayla ilgili "neredeyse hayatını kaybediyordu" şeklinde konuştu .

'NEREDEYSE HAYATINI KAYBEDİYORDU'

Kadının yakın arkadaşı Anna Messina  ise  "6 yaşında bir oğlu olan Barajas'ın, San Jose'deki yerel bir pazardan satın aldığı balığı yedikten günler sonra fenalaştı. Neredeyse hayatını kaybediyordu. Bir solunum cihazına bağlıydı. Parmakları siyahtı, ayakları siyahtı, alt dudağı siyahtı. Tam bir sepsisi vardı ve böbrekleri yetmezlik gösteriyordu."Sağlık görevlileri, enfeksiyonun muhtemelen Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinin (CDC) yakın zamanda uyardığı bakteriyel bir enfeksiyon olan vibrio vulnificus'tan kaynaklandığını tahmin ediyor. .

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...