Yediği içtiği ayrı gitmiyor

Yediği içtiği ayrı gitmiyor

DÜNYA Haberleri

Almanya'da yaşayan Werner Freund, gününü 41 yıl önce kurduğu barınakta kurtlarla birlikte geçiriyor. Eski paraşütçü Freund, kurtlarla yemek yiyor. Onları ağzıyla besliyor ve çoğu zaman uluyarak kurtlarla iletişim kuruyor.

Almanya'nın Merzig şehrinde yaşayan kurt araştırmacısı Werner Freund (79), kurtları ağzına aldığı etlerle besliyor. 1972'de Almanya'nın Saarland bölgesinde kurduğu hayvan barınağında kurtlara bakan Freund bütün gününü bu hayvanlarla birlikte geçiriyor. Eşiyle Merzig Ormanındaki barınağın yakınındaki bir evde yaşayanFreund, hayvanat bahçelerinden aldığı yavru hayvanları büyütüyor. Eski bir paraşütçü olan Freund, son 40 yılda büyük çoğunluğu Kanada, Moğol, Kuzey Kutbu ve Sibirya kurdu olmak üzere 70'den fazla hayvanı yetiştirdi. Bazen kurtlar gibi uluyan Freund'a kurtlar da uluyarak cevap veriyor. nbsp;
Yediği içtiği ayrı gitmiyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...