Trump da konuştu: Bir milyon hileli oy var

Düzenleyen:
Trump da konuştu: Bir milyon hileli oy var

DÜNYA Haberleri

Demokrat Parti’nin Başkan adayı Hillary Clinton ile Yeşil Parti’nin adayı Jill Stein’in Wisconsin’den sonra Michigan ve Pensilvanya’da oyların tekrardan sayılması için başvuruda bulunmasının ardından Trump da devreye girdi.

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, 8 Kasım’daki seçimlerde 1 milyon oyun illegal yollardan kullanıldığını söyledi. Trump Twitter hesabından “Virginia, New Hampshire ve California’da ciddi bir seçmen dolandırıcılığı yapıldı” iddiasında bulundu. Bu arada Wisconsin Seçim Komisyonu, oyların tekrar sayılmasına karar verdi. Wisconsin’da seçimleri kazanan Trump 1 milyon 404 bin, Clinton ise 1 milyon 381 bin oy almıştı.

KÜBA’YA ‘ANLAŞMA’ UYARISI
Donald Trump, Küba ile Barack Obama yönetiminin vardığı anlaşmaları sonlandırabileceği uyarısı yaptı. Trump, “Eğer Küba, Küba halkı ve tüm ABD için daha iyi bir anlaşmaya yanaşmazsa mevcut anlaşmayı sonlandıracağım” dedi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...