Putin, Batılıları uyardı: Teröristlerle oynamayın!

Düzenleyen:
Putin, Batılıları uyardı: Teröristlerle oynamayın!

DÜNYA Haberleri

İtalya’nın La Stampa gazetesi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan “Rusya’ya güvenmenin tam sırası, teröre karşı tek cephe” makalesini yayınladı.

Putin’in makalesinde dünyaya ekonomiden teröre, siyasetten tarihe dair çok sert mesajlar vardı. Putin, özellikle uluslararası terör tehdidine değinerek “Terörle mücadelenin küresel sonuçları yok, bununla birlikte tehditler büyüyor. Bu tehdit ile birlikte mücadele etmeliyiz. Fakat Rusya’nın bu çağrıları görmezden geliniyor. Terör grupları silahlanmaya devam ediyorlar. Bu çok tehlikeli bir oyun ve bu oyunun katılımcılarına bir defa daha sesleniyorum, teröristler sizden daha akıllı ve güçlüler, onlarla oynarsanız yenilirsiniz.  Bize göre, gerçek liderlik tehditler uydurarak başkalarını bastırmaya çalışmak değil, gerçek problemleri görerek devletleri bu sorunların çözümü için birleştirmektir” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...