"Terminal" filmi gerçek oldu

"Terminal" filmi gerçek oldu

DÜNYA Haberleri

Tom Hanks'in ünlü "Terminal" filmi gerçek oldu. İspanyol Rodrigo Ben-Azul, parası bittiği için filmdekini andıran bir şekilde 2 aydır havaalanında mahsur kaldı.

Tom Hanks'in ünlü "Terminal" filmi gerçek oldu. İspanyol Rodrigo Ben-Azul, parası bittiği için filmdekini andıran bir şekilde 2 aydır Şili'deki Santiago Havaalanı'nda mahsur kaldı.

PubliMetro gazetesine açıklamalarda bulunan Ben-Azul, ailesinin Santiago'da yaşadığını, kendisinin de ailevi bir meselenin halli için ülkeye geldiğini fakat parası bittiği için ülkeden ayrılamadığını ifade etti. Ailevi meseleyi de halledemeyen adam, 2 aydır havaalanında yaşıyor. Ben-Azul, 2 aydır çöplerden besleniyor, geceleri de havaalanında bulduğu köşelere kıvrılıp yatıyor. Sigara tiryakisi de olan adam bu iptilasını da izmaritlerle gidermeye çalışıyor.

Ben-Azul, İspanya'daki akrabalarının ülkeye dönmek için kendisine para göndermelerini bekliyor.

Steven Spielberg'in gerçek bir olaydan ilham alarak çektiği Terminal filminde, Doğu Avrupa'daki bir ülkeden ABD'ye gelen ama ülkesindeki darbeden dolayı pasaportu geçersiz olarak New York'ta JFK havaalanında mahsur kalan adamın hikayesi anlatılır.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...