Bu penguenlerin kafası nerede

/ Kaynak: OZEL
Bu penguenlerin kafası nerede

DÜNYA Haberleri  / OZEL

İngiliz fotoğrafçı Paul Goldstein, Atlas Okyanusu'ndaki South Georgia adasında tamamen kafasızmış gibi görünen 2 penguen fotoğrafı çekti.

İngiliz fotoğrafçı Paul Goldstein, Atlas Okyanusu'ndaki South Georgia adasında tamamen kafasızmış gibi görünen 2 penguen fotoğrafı çekti. Goldstein, bu komik görüntüyü çekerken gülmemek için kendisini güçlükle durdurabildiğini söyledi.

Penguenlerin kafalarını tam geriye attıkları anı yakalayan Goldstein, ortaya kolay kolay elde edilemeyecek bir fotoğrafa imza attı.Fotoğrafçı, "Önce yüzbibnlerce penguen arasında gruptan ayrılmış 2 penguen bulduğum için seviniyordum. Fotoğraflarını çekmek için hazırlanırken biri kafasını tamamen geriye yasladı. Fotoğrafını çekerken eşi de kafasını geriye yaslayınca ortaya bu eşsiz fotoğraf çıktı" diye konuştu.


DÜNYA
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...