Suriye İsrail'e roket attı, Golan Tepelerinde sirenler çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Suriye İsrail'e roket attı, Golan Tepelerinde sirenler çaldı

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail ordusu, topraklarına Suriye'den iki roket atıldığını duyurdu. Açıklamada Golan Tepelerinde sirenlerin çaldığı, roketlerin atıldığı noktaya da topçu saldırıları düzenlendiği belirtildi.

Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın 7 Ekim'de başlattığı "Aksa Tufanı" saldırısı sonrası İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ni hedef aldı. Peş peşe havalanan savaş uçakları okul, kilise, cami, ev, hastane ayırt etmeksizin her yeri vurdu. 18 gündür bombaların yağdırıldığı bölgede çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan binlerce sivil canından oldu. Suriye geçen hafta İsrail topraklarına roketler fırlatmıştı, ordudan gelen açıklamada bu akşam bir saldırı daha yapıldığı bilgisi yer aldı.

GOLAN TEPELERİNDE SİRENLER ÇALDI

İsrail ordusu, Suriye topraklarından iki roket atıldığını açıkladı. Ordudan yapılan yazılı açıklamada, Suriye topraklarından atılan roketler nedeniyle işgal altındaki Golan Tepelerinde sirenlerin çaldığı belirtildi.

İSRAİL TOPÇU SALDIRISI İLE KARŞILIK VERDİ

Atılan roketlerin ikisinin de boş araziye düştüğü aktarılan açıklamada, İsrail ordusunun roketlerin atıldığı bölgeyi topçu saldırısıyla vurduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat 24 Ekim 2023 22:40

Suriye kendi savaştay Ken neden savaşmadi şimdi Türkiye'nin desteğiyle konusyor

Sonraki Haber Yükleniyor...