Son dileği böyle gerçekleşti..

Son dileği böyle gerçekleşti..

DÜNYA Haberleri

ABD'de tedavisinden ümit kesilen adam, kızlarının mürüvvetini görmeden ölmek istemedi. Son dileği gerçekleşsin diye sembolik bir düğün yapıldı.

ABD'nin Idaho eyaletinde kanser olan ve tedavisinden ümit kesilen 5 çocuk babası adam, yetişkin 3 kızının mürüvvetini görmeden ölmek istemedi. Kızları, Boise şehrinde babaları Kelvin Peters'ın (46) arzusu yerine gelsin diye gelinliklere büründüler ve sembolik bir düğün yaptılar.
Peters'a 2013 sonunda kolanjiyokarsinom teşhisi konulmuştu. Doktorlar, adamın sadece birkaç aylık ömrünün kaldığını söylüyordu. Evliliklerini babalarının çok görmek istediğini bilen en büyük kız Kaitlin (21), babasının öbür dünyaya mesut gitmesi için kız kardeşleriyle birlikte düğün merasimi tertip etti. Düğün törenleri organize eden Idaho Event Professionals kuruluşu da gelinlikleri temin etti, düğün yerinin sağlanması ve diğer işlerde yardımcı oldu. 15 yaşındaki Kendle ile 13 yaşındaki Isabella da düğünde ablalarına eşlik etti.
Düğünün Peters için büyük bir moral kaynağı olduğu ifade edildi.


Son dileği böyle gerçekleşti..Son dileği böyle gerçekleşti..Son dileği böyle gerçekleşti..Son dileği böyle gerçekleşti..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...