IŞİD Kobani'nin 3'te 1'ini ele geçirdi, bayrağını dikti!

IŞİD Kobani'nin 3'te 1'ini ele geçirdi, bayrağını dikti!

DÜNYA Haberleri

ABD öncülüğünde IŞİD'in Kobani'nin güney ve batısındaki hedefleri vurulurken, IŞİD Kobani'de 3. bayrağını dikti bile, kentin 3'te 1'ini ele geçirdiler.

Koalisyon güçleri Kobani'deki IŞİD mevzilerini bombalamaya devam ediyor ama son alınan bilgilere göre IŞİD Kobani'nin nbsp;3'te 1'ini ele geçirdi. Kobani merkezinin yüksek bir noktasını ele geçiren İŞİD militanları 2 katlı binaya üçüncü bayraklarını dikti.ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri IŞİD'in Kobani'nin güney ve batısındaki hedeflerini vururken, Suriye İnsan Hakları Gözlemevi IŞİD'in kasabanın üçte birinden fazlasını kontrol ettiğini öne sürdü. IŞİD ile bazı gruplar arasındaki çatışmalar Kobani kent merkezinde yoğunlaştı. Kent merkezinin yüksek bir noktasını ele geçiren IŞİD askerleri 2 katlı binaya üçüncü bayraklarını dikti. Bayrak gözle görülebiliyor.
IŞİD Kobani'nin 3'te 1'ini ele geçirdi
ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR
ABD liderliğindeki koalisyon güçlerinin son günlerde gerçekleştirdiği etkili hava saldırılarının bölgedeki dengeleri değiştirdiği belirtilirken, çatışmalar yoğunlaşarak sürüyor. YPG güçleri karşı saldırıya geçerek IŞİD militanlarını püskürtmeye çalışırken, ABD liderliğindeki koalisyon güçleri de Kobani'deki IŞİD mevzilerini bombalamaya devam ediyor. Bununla birlikte Kobani'de süren çatışmalar, Türkiye sınırından net bir şekilde duyuluyor.
(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...