Rus ordusunu geri püskürten Ukraynalı çocuklar bayraklarını geri astı!

Düzenleyen:
Rus ordusunu geri püskürten Ukraynalı çocuklar bayraklarını geri astı!
DÜNYA Haberleri

Ukrayna ordusundan yapılan son bilgilendirmeye göre Rus kuvvetleri Herson'a bağlı Chaplinka bölgesinden püskürtüldü. Rus ordusunun bölgeden çıkartılması ile sokağa çıkan iki Ukraynalı çocuk Rusya bayrağını indirerek kendi bayraklarını astı.

Rusya’nın işgali acımasızca devam ediyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev'i ele geçirmek için hava ve kara saldırılarına devam eden Rus ordusu, önüne gelen her yapıyı yıkıp geçiyor. Savaş bölgesinden sayısız görüntü sosyal medyaya yansırken, son gelen görüntü içleri ısıttı. Ukraynalı çocukların, Ruslardan geri alınan Chaplinka bölgesinde Rus bayrağını indirmesi sosyal medyada alkış topladı. 

RUS ASKERLERİ BÖLGEDEN ÇIKARTILDI 

Ukrayna ordusunun son yaptığı bilgilendirmelerde Rus ordusu Herson'a bağlı Chaplinka bölgesinden tamamen çıkartıldı. Rus ordusunun bölgeden püskürtülmesiyle halk sokaklara döküldü. Bölgedeki bekleyişin sürdüğü ve halkın olası bir işgale karşı hazırlıklı olduğu belirtildi.

Rus ordusunu geri püskürten Ukraynalı çocuklar bayraklarını geri astı!

KAYIPLAR ARTIYOR 

Ukrayna İçişleri Bakanlığı sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Rus ordusunun kayıplarının her geçen gün arttığını vurgulayarak konu hakkında 3 bin 500 Rus askerinin öldürüldüğü, 200 Rus askerinin de esir alındığı detayını paylaştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...