Fransa, Manş denizindeki Rus gemisine el koydu

Düzenleyen:
Fransa, Manş denizindeki Rus gemisine el koydu
DÜNYA Haberleri

Fransa, Manş denizi üzerinde yaptırımları ihlal ettiğinden şüphelenilen Rus gemisin durduklarını duyurdu. Rusya ise Fransa Büyükelçisini çağırarak açıklama talep etti.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyonu tüm neredeyse tüm ülkeler tarafından tepkiyle karşılanırken, pek çok ülke saldırıya son vermeyen Rusya'ya karşı yaptırım kararı aldı. Kararların ardından ilk hamle Fransa'dan geldi ve Manş denizinde rus kargo gemisi durduruldu. Konuya ilişkin Kremlin, Fransız yetkililerden açıklama istediğini belirtti.

RUS GEMİSİNE EL KONULDU

Yaptırım kararlarının ardından Fransa'nın, Manş Denizi'nde bir Rus kargo gemisini durdurduğu öğrenildi. Rus Haber Ajansı RIA Novosti'nin haberine göre, Rusya'nın Fransa büyükelçiliği Manş Denizi'nde bir Rus kargo gemisine el konmasıyla ilgili Fransız yetkililerden açıklama istedi. 

Fransız yetkililerin, Ukrayna'daki savaşla bağlantılı ticari yaptırımları ihlal ettiğinden şüphelenilen bir Rus şirketine ait bir gemiye, cumartesi günü erken saatlerde Fransız deniz polisi tarafından el konulmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...