Muhaliflerden Esad'ın konvoyuna saldırı iddiası

Muhaliflerden Esad'ın konvoyuna saldırı iddiası

DÜNYA Haberleri

El Arabiya televizyonun muhalif bir generale dayandırarak verdiği habere göre Suriye lideri Esad Ramazan Bayramı sebebiyle camiye giderken saldırıya uğradı

Suriye lideri Beşar nbsp;Esad, konutunun bulunduğu Malki semtinden konvoyla birlikte yola çıktıktan kısa süre sonra muhalifler tarafından roketli saldırıya uğradı. Anas bin Malik Camii'ne gittiği belirtilen Esad'in konvoyunun vurulduğu fakat Suriye liderinin saldırıda yara almadığı belirtildi. nbsp;Suriye devlet televizyonu ilerleyen dakikalarda Suriye liderinin camide çekilen görüntülerini yayınladı. Saldırı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Çeşitli insan hakları örgütleri ise saldırıyı doğrularken halen bir detay bulunmuyor. nbsp;Suriye devlet televizyonu ilerleyen dakikalarda Suriye liderinin camide çekilen görüntülerini yayınladı. Saldırı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Çeşitli insan hakları örgütleri ise saldırıyı doğrularken halen bir detay bulunmuyor. nbsp;Suriye Enformasyon Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Esad'i konvoyuna herhangi bir saldırı gerçekleştiği bilgisinin ellerine ulaşmadığı belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...