Lübnan'da canlı yayında kavga! Asker müdahale etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lübnan'da canlı yayında kavga! Asker müdahale etti

DÜNYA Haberleri

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bir televizyon programında ülkenin güncel problemlerini tartışan konuklar arasında kavga çıktı. Stüdyodaki seyircilerin de karıştığı kavga kısa sürede büyüyerek stüdyo dışına taştı. Kavgaya askeri birlikler müdahale etti.

Lübnan'da ülke sorunlarının tartışıldığı televiyon programında gazeteci ve eski Çevre Bakanı arasında kavga çıktı.

Beyrut merkezli MTV kanalından Lübnan'ın güncel sorunlarının tartışıldığı programda, gazeteci Simon Ebu Fadel ve eski Çevre Bakanı Wiham Wahab arasında fikir ayrılıkları nedeniyle tartışma yaşandı. 

Canlı yayın programında ilk önce sözlü olarak birbiriyle atışan Fadel ve Wahab, ardından moderatörün tüm müdahalelerine rağmen birbirini dinlemeyerek hakaret etmeye başladı.

Wahab'ın Fadel'e elindeki kalemi fırlatması üzerine, tartışma kısa süre içerisinde yumruklu kavgaya dönüştü. Ardından stüdyoda yer alan bazı konuklar da ikilinin kavgasına dahil oldu.

ASKER MÜDAHALE ETTİ

Stüdyodaki güvenliğin müdahalesine rağmen yatışmayan kavga televizyon dışında da devam etti.

Sosyal medyada yer alan görüntülere göre kalabalığı ayırmak için bölgede bulunan askerler müdahale etti.

Stüdyodaki kavga görüntüleri kısa sürede Lübnan ve Arap dünyasındaki sosyal medyada viral oldu.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...