60 İsrail askerinin uyuduğu çadırlara Hamas’ın yerleştirdiği 3 bomba şafak vakti patladı, çok sayıda asker öldü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi, Ajanslar
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi, Ajanslar

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi merkezinde 60 İsrail askerinin mevzilendiği bir noktayı hedef aldıklarını duyurdu. Kassam Tugayları, gün içerisinde işgalci İsrail askerlerine yönelik çok sayıda başarılı operasyon gerçekleştirdi.

İsrail ile Hamas arasında 7 Ekim'den bu yana savaş sürüyor. İşgalci İsrail'in katliamlarında hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bini aştı. Ancak işgalcilerin düzenledikleri saldırılar sivil katletmenin ötesine geçemedi. Gazze'ye kara harekatı düzenleyen İşgalci ordu, Kassam Tugayları karşısında büyük hezimetler yaşadı. İsrail'in ağır kayıplarını gizlemek için ise hayatını kaybedenleri toplu bir şekilde açıklamaktan çekindiği iddia edildi.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi merkezinde 60 İsrail askerinin mevzilendiği bir noktayı hedef aldıklarını duyurdu. 

KASSAM AÇIKLADI: ÇOK SAYIDA İSRAİL ASKERİ ÖLDÜ

Kassam Tugayları'ndan konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Mücahitlerimiz bugün şafak vaktinde, Gazze Şeridi merkezinde bulunan Cuhr ed-Dik bölgesinin doğusunda çadırlarda mevzilenen 60 işgalci askerinin bulunduğu noktayı dairesel şekilde 3 adet anti-personel patlayıcı yerleştirerek saat 04.30'da patlattı ve çok sayıda İsrail askeri öldü" ifadelerine yer verildi.

60 İsrail askerinin uyuduğu çadırlara Hamas’ın yerleştirdiği 3 bomba şafak vakti patladı, çok sayıda asker öldü

KASSAM TUGAYLARI'NIN BUGÜN YAPTIĞI OPERASYONLAR

"Kassam Mücahidleri, Deir El Balah'ın doğusunda 5 Siyonist aracı "Yassin 105" mermileriyle hedef alarak 3 aracı tamamen imha ettik.

Kassam Tugayları: Beyt Hanun'da bir bina içindeki özel Siyonist kuvveti “TBG” füzesiyle hedef aldık ve askerlerinin bir kısmını imha ettik.

KassamTugayları, Beyt Lahiya'daki bir grup işgalci İsrail gücünü bubi tuzaklı bir tünele çekti. Tünel girişine kadar gelen işgalciler havaya uçuruldu.

İSRAİL 2 ASKERİNİN DAHA ÖLDÜĞÜNÜ AÇIKLADI

İşgalci İsrail'in Gazze'ye kara harekatı başlattığı 27 Ekim'den bu yana 72, toplamda 398 askeri öldü.

60 İsrail askerinin uyuduğu çadırlara Hamas’ın yerleştirdiği 3 bomba şafak vakti patladı, çok sayıda asker öldü

4 İSRAİL ASKERİ YARALANDI

Lübnan'dan işgal altındaki Kiryat Şmona'ya atılan füze neticesinde 4 İsrail askeri yaralandı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi, Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...