Hindistan'da leopar hastane bastı

Hindistan'da leopar hastane bastı

DÜNYA Haberleri

Hindistan'ın Meerut kentinde vahşi leopar şehre indi.

Hindistan'ın kuzeyindeki Meerut şehrine inen leopar önce bir hastaneye, sonrasında ise bir sinema ve apartmana girerek korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

HASTANEDE LEOPAR PANİĞİ

Bölge yönetiminden yapılan açıklamada, tüm çabalara rağmen leoparını izinin bulunamadığı ve büyük bir avın başlatıldığı bildirildi. Yetkililer tedbir almak için şehirdeki okulları kapattı.

Leopar ilk olarak Pazar günü bölgedeki askeri hastanenin boş bir bölümünde görüldü ve bunun üzerine yetkililere haber verildi. Hastaneye gelen vahşi yaşam görevlileri sakinleştirici iğnelerle leoparı vurmaya çalıştı ancak hayvan demir parmaklıkları kırarak kaçmayı başardı. Kaçan leopar önce bir sinema binasına daha sonra ise bir apartmanın içine girdikten sonra izini kaybettirdi.

3.5 milyon nüfuslu şehirde yetkililer leopar yakalanana kadar marketlerin ve mağazaların kapatılması için uyarıda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...