Dünyanın en uzun cam köprüsü! Geçenlerin başı dönüyor, ayakları titriyor

Düzenleyen:
Dünyanın en uzun cam köprüsü! Geçenlerin başı dönüyor, ayakları titriyor

DÜNYA Haberleri

Dünyanın en uzun cam köprüsü Beyaz Ejder Vietnam'da açıldı ve 632 metre uzunluğundaki köprü üzerinden geçmek isteyenlerin hem korku dolu anlar yaşıyor hem de ayakları titriyor.

Vietnam'da açılan bu köprü 632 metre uzunlukla Guinnes Rekolar Kitabı'na girdi. Görenleri mest eden köprü üzerinden geçmek isteyenlere korku dolu anlar yaşatarak unutlmaz bir deneyim yaşatıyor. 

Yerden 150 metre yüksekteki köprü cam zemine sahip ve kalınlığı 40 cm. Ayrıca köprü 450 kişiyi aynı anda taşıyacak kadar sağlam.  Vietnam'daki "Beyaz Ejder" adlı dünyanın en uzun cam köprüsü için Vietnamlı yetkililer köprünün açılışı nedeniyle  özel bir tören düzenledi

Köprü her ne kadar sağlam olsa da cam köprüde ilk kez yürüyenler oldukça tedirginlik yaşıyor. 632 metre uzunluktaki köprü için yapılan törende Guinness Rekorlar Kitabı yetkilileri de vardı.

"Beyaz Ejder" Dünyanın en uzun cam tabanlı köprüsü ünvanını resmen alarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı

Bir önceki rekor Çin''in Guangdong eyaletindeki 526 metre uzunluğundaki köprüye aitti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...