Dünya Kupası'na IŞİD iptali

Dünya Kupası'na IŞİD iptali

DÜNYA Haberleri

FIFA Başkanı Sepp Blatter'in, "Katar, IŞİD'i destekliyor. Bu sebeple de 2022 Dünya Kupası Katar'da yapılmayacak" dediği öne sürüldü.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Sepp Blatter'in, "2022 Dünya Kupası, Katar'da yapılmayacak" dediği iddia edildi. Alman Der Spiegel dergisi, güvenilir bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Blatter bir ay önce Norveç'te katıldığı bir yemekte, ''Araplar parayla her şeyi yapabileceklerini zannediyorlar. Katar, IŞİD'e mali destek veriyor. Bu sebeple de 2022 Dünya Kupası Katar'da yapılmayacak'' dediğini yazdı. Futbol dünyasını yakından ilgilendiren bu gelişme üzerine Alman dergisi, iddialarla ilgili Blatter'la görüşmek istedi. Ancak FIFA Başkanının, "Bu konuda konuşmak istemiyorum" dediği öne sürüldü. Turnavanın yüksek hava sıcaklığı sebebiyle nbsp;yazın oynanmasına karşı olduğunu daha önce de dile getiren Blatter, "Turnuvayı yazın düzenleyemeyiz. Stadyumlarda hava sıcaklığını düşürebiliriz ama bütün ülkenin üzerine bir çatı kuramayız" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...