Çinli arama kurtarma ekibi ülkesinde çiçeklerle karşılandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çinli arama kurtarma ekibi ülkesinde çiçeklerle karşılandı
DÜNYA Haberleri

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına tamamlayan Çinli Mavi Gökyüzü kurtarma ekibi (Blue Sky Rescue, BSR) ülkelerine döndü.

Kahramanmaraş merkezli depremler, "asrın felaketi" olarak nitelenen bir doğal afet olarak tanımlanmaktadır. Bu depremler sonrasında, deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları yürüten Çinli Mavi Gökyüzü kurtarma ekibi (Blue Sky Rescue, BSR) çalışmalarını tamamladı ve ülkelerine geri döndü.

ÇİÇEKLER VE ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Guangzhou Baiyun Uluslararası Havalimanı'nda gerçekleşen karşılama törenine, Türkiye'nin Guangzhou Başkonsolosu Mehmet Kurtuluş Aykan ve eşi Tulu İçözü Aykan da katıldı. BSR ekibi, deprem bölgesinde yürüttükleri arama kurtarma çalışmaları sırasında Türkiye'nin yanında yer almış ve büyük bir özveriyle çalışmışlardı.

Türkiye'nin Guangzhou Başkonsolosluğu, BSR ekibine yaptıkları yardımlar için teşekkür ederek, Çinli kurtarma ekibinin üstün çalışmalarını takdir etti.

Çinli arama kurtarma ekibi ülkesinde çiçeklerle karşılandı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...