'Buraya kadar' dedi, kararını duyurdu: Ünlü isim Ukrayna ordusuna katıldı

Düzenleyen:
'Buraya kadar' dedi, kararını duyurdu: Ünlü isim Ukrayna ordusuna katıldı

DÜNYA Haberleri

Rus lider Putin'in verdiği emirle başlayan Ukrayna topraklarındaki işgal girişimi 55 günü geride bıraktı. Yaklaşık bir ay önce Ukrayna'ya giden MSNBC kanalı politika ve terör uzmanı ünlü televizyoncu Malcolm Nance yaptığı açıklamada, "Konuşmaktan bıktım, buraya kadar" diyerek Ukrayna saflarında savaşa katıldığını duyurdu.

Dünyanın gözü 24 Şubat'tan bu yana süren Rusya-Ukrayna savaşında. Müzakere masalarından alınamayan sonuçlar ve artan gerilim ile birlikte bölgeden kan donduran haberler gelmeye devam ediyor. Rus ordusunun saldırılarını her geçen gün artırdığı savaşta, Ukrayna ordusu ise Vladimir Zelenskiy önderliğinde gösterdiği güçlü savunmaya devam ediyor.

Savaşın ilk günlerinde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, dünyanın dört bir yanındaki insanlara ülkesinin yanında savaşa katılmaları için çağrıda bulunmuştu. Çağrı sonrası gönüllü olarak Ukrayna saflarında savaşa katılanların sayısı on binleri aşmıştı.

UKRAYNA ORDUSUNA KATILDI

Ukrayna ordusunun yanında savaşa katılan gönüllüler içerisinde ABD'li ünlü televizyoncu Malcolm Nance'ın da olduğu ortaya çıktı. Bir aydır ekranlarda görünmeyen MSNBC kanalı politika ve terör uzmanı Malcolm Nance'ın Ukrayna'ya giderek Kiev yönetiminin çatısı altındaki yabancılardan oluşan birliğe katıldığı belirtildi.

Eski bir donanma askeri olan Nance, sosyal medya hesabından "Konuşmaktan bıktım, buraya kadar" ifadelerini kullanarak Ukrayna saflarında savaşa katılacağını aktardı. Asker üniforması ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşan Nance, geçtiğimiz gün itibarıyla Ukrayna kara birliklerinde görev yapmaya başladığını açıkladı.

"ARTIK HAREKETE GEÇME ZAMANI"

Yaşananlar sonrasında "Artık konuşmaktan bıktım tamam mı? Artık harekete geçme zamanı" diyerek kararını verdiğini söyleyen ünlü televizyoncunun açıklamalarının ardından MSNBC kanalı, Nance'in artık kendileri için çalışmadığını duyurdu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...